for correct function of this site, i need to use cookies...
move to top
none

Lipka discussion forum

new "Jerusalem"

sk | en | aA
if you want to discuss, you must... registrater
if you had lost your password... reset password

information of the day :

meaning of life of the day :

you are here : 

main page  /  other  /  theme

Astaxanthin a Fucoxanthin...

entries
4
shows
132
uniques
30
theme was created 30.4.2023 16:08 by Enter
1
30.04.2023, 16:08
...sú najsilnejšie antioxidanty na trhu.

link

Majú 1000x silnejší antioxidačný účinok, než Resveratrol, čo je je fytoalexín, ktorý produkujú niektoré rastliny ako obranu voči patogénom (bakteriálnym a hubovým infekciám). Najlepším zdrojom resveratolu je červené hrozno, červené víno. Avšak Astaxanthin a Fucoxanthin sú niekoľko tisíc násobne silnejšie antioxidanty.
2

1. Enter 30.04.2023, 16:08

...sú najsilnejšie antioxidanty na trhu. https://i84.servimg.com/u/f84/19/96/58/00/12312.jpg Majú 1000x silnejší antioxidačný účinok, než Resveratrol, čo je je fytoalexín, ktorý produkujú niektoré rastliny ako obranu voči patogénom (bakteriálnym a hubovým infekciám). Najlepším zdrojom resveratolu je červené hrozno, červené víno. Avšak Astaxanthin a Fucoxanthin sú niekoľko tisíc násobne silnejšie antioxidanty.

30.04.2023, 16:11
3

1. Enter 30.04.2023, 16:08

...sú najsilnejšie antioxidanty na trhu. https://i84.servimg.com/u/f84/19/96/58/00/12312.jpg Majú 1000x silnejší antioxidačný účinok, než Resveratrol, čo je je fytoalexín, ktorý produkujú niektoré rastliny ako obranu voči patogénom (bakteriálnym a hubovým infekciám). Najlepším zdrojom resveratolu je červené hrozno, červené víno. Avšak Astaxanthin a Fucoxanthin sú niekoľko tisíc násobne silnejšie antioxidanty.

30.04.2023, 16:20
Pre tých, čo nevedia, čo sú to antioxidanty:

Neustále biochemické reakcie, ktoré prebiehajú prevažne v pečeni, produkujú fragmenty s neviazaným kyslíkom. Najreaktívnejším prvkom vôbec. Ten sa po uvolnení okamžite viaže so všetkým naokolo. Poškodzuje teda bunkové steny, DNA a pod... Hovorí sa mu RADIKÁL. Keď sú však kyslíkové väzby neutralizované, je so svojimi dvojmocnými väzbami neškodný. O túto neutralizáciu sa starajú antioxidanty. Astaxanthin je asi to najlepšie, čo na tento účel slúži.
4

3. Enter 30.04.2023, 16:20

Pre tých, čo nevedia, čo sú to antioxidanty:

Neustále biochemické reakcie, ktoré prebiehajú prevažne v pečeni, produkujú fragmenty s neviazaným kyslíkom. Najreaktívnejším prvkom vôbec. Ten sa po uvolnení okamžite viaže so všetkým naokolo. Poškodzuje teda bunkové steny, DNA a pod... Hovorí sa mu RADIKÁL. Keď sú však kyslíkové väzby neutralizované, je so svojimi dvojmocnými väzbami neškodný. O túto neutralizáciu sa starajú antioxidanty. Astaxanthin je asi to najlepšie, čo na tento účel slú...

30.04.2023, 16:36
Väčšina ľudí, čo schytali rakovinu ju majú vďaka pôsobeniu voľných radikálov
created by dzI/O 2015 - 2024 size : 61 069 B generated in : 0.254 s this site needs to use cookies, to work properly... version : 1.05 ( 27.4.2024 21:45 ) themes displays : 25 478 780 x unique displays : 2 854 744 x ip address : 44.220.251.236
some ad
share this page
statistics
TOPlist
support
page has income only from voluntary donaters
please, support creator
by bank transfer
SK41 1100 0000 0026 1872 7972
none
by PayPal
by Viamo
none
by Donater
none
by sending bitcoins
none