Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať.registrácia
Poprosím, pomôžete mi vypátrať jeden film? 🙂
Volá sa Pena dní: odkaz
A ak by ste mi vedeli nejako pozrieť, ak to dám stiahnuť, či neobsahuje nejaký vírus.
Dá sa to nejako overiť? Poradíte mi??
Raz som si stiahla, a odpálilo mi ntb. Vopred krásne ďakujeem... :o)
Hľadajme celá rodina, prosiiim... Súrne ho sťem vidieť.
Poprosím, pomôžete mi vypátrať jeden film? 🙂
Volá sa Pena dní: https://www.csfd.cz/film/308671-pena-dni/prehled/
A ak by ste mi vedeli nejako pozrieť, ak to dám stiahnuť, či neobsahuje nejaký vírus.
Dá sa to nejako overiť? Poradíte mi??
Raz som si stiahla, a odpálilo mi ntb. Vopred krásne ďakujeem... :o)
https://www.youtube.com/watch?v=fAkrg0BZ0Rc
Hľadajme celá rodina, prosiiim... Súrne ho sťem vidieť.
Som lem na skok pribehla. Pred hodkou som len dorazila dom, tak si stihnem ešte čo-to porobiť, kým mi stiahne. Pozdejšie popozerám, ako ste sa mali a čo máte nového. 🙂
Snáď, Peťo67 to má v pohode v zápase s bacilusom novej doby. A dúfam, že ste sa moc tu nevadili zo včera. Čoo...
Ešte raz mooc ďakujem. Idem čľupky, celé vlasy mám od kadečoho. Jupííííí. Bude filmííík!! Krásny je, raz som ho videla s titulkami na dvojke, ale len začiatok.
Jupíííí, jupíííí!
Tešíííím!
Krásny nedeľný večer, milovážené dífíčkovo. Paa
p.S. ..a žee: 21 min do stiahnutia, oleeee! Vďakaaaa!
Som lem na skok pribehla. Pred hodkou som len dorazila dom, tak si stihnem ešte čo-to porobiť, kým mi stiahne. Pozdejšie popozerám, ako ste sa mali a čo máte nového. 🙂
Snáď, Peťo67 to má v pohode v zápase s bacilusom novej doby. A dúfam, že ste sa moc tu nevadili zo včera. Čoo...
Ešte raz mooc ďakujem. Idem čľupky, celé vlasy mám od kadečoho. Jupííííí. Bude filmííík!! Krásny je, raz som ho videla s titulkami na dvojke, ale len začiatok.
Jupíííí...
▲03.05.2021, 17:21
20. najskor sa j****s pred Df az potom sa ides osprchovat a umyt si vlasy ?!? bleeh
20. najskor sa j****s pred Df az potom sa ides osprchovat a umyt si vlasy ?!? bleeh
▲03.05.2021, 19:07
Presne tak. Potrebovala som si niečo pripraviť na ráno. Mám takú hlučnú tlačiareň a chcela som si stiahnuť film pred zrelaxovaním. Susedia mi niekedy búchajú po stúpačke, keď neskoršie tlačím. A chcela som mať s tým pokoj.
Presne tak. Potrebovala som si niečo pripraviť na ráno. Mám takú hlučnú tlačiareň a chcela som si stiahnuť film pred zrelaxovaním. Susedia mi niekedy búchajú po stúpačke, keď neskoršie tlačím. A chcela som mať s tým pokoj.
Možno si myslíš, že programovanie je náročná činnosť a vyžaduje si nejaké špeciálne zručnosti... Ale nie je to celkom tak... Snáď každý z nás denno-denne programuje a ani si to neuvedomuje... Chceš ...
citát dňa :
Starajúc sa o šťastie druhých nachádzame to vlastné.