pre správne fungovanie tejto stránky, potrebujem používať cookies...
hoď ma hore
none

Lipka diskusné fórum

nový "Jeruzalem"

sk | en | aA
ak chceš diskutovať, musíš sa... registrovať
ak si zabudol heslo... resetovať heslo

informácia dňa :

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  rôzne  /  téma

Zahraj sa ;)

príspevkov
11
zobrazení
219
unikátne
42
tému vytvoril(a) 14.1.2023 10:27 EnaXnaY
1
14.01.2023, 10:27
Vytvoril som pexeso 😉

Potrénuj svoju pamäť 😉

odkaz 😉

odkaz 😉
none
2

1. EnaXnaY 14.01.2023, 10:27

Vytvoril som pexeso 😉

Potrénuj svoju pamäť 😉

https://www.dzio.sk/pexeso 😉

https://www.dzio.sk/zumpa/gallery/1673692380.jpg 😉

14.01.2023, 14:55
Imo a veľmi sa budeš hnevať, ak sa nezahrám? Lebo moja pamäť dnes dostala riadne zabrať.
3

2. peter67 14.01.2023, 14:55

Imo a veľmi sa budeš hnevať, ak sa nezahrám? Lebo moja pamäť dnes dostala riadne zabrať.

14.01.2023, 14:57
Rob ako chceš, ty tatar 😉
none
4

3. EnaXnaY 14.01.2023, 14:57

Rob ako chceš, ty tatar 😉

14.01.2023, 15:00
Ja ti dám Tatár!!!!
Aj ked ktohovie, ked do naších končín zavítali Tatári myslím že niekedy v r 1421, tak je tu určitá nádej, že som naozaj potomkom Tatárov.
5

4. peter67 14.01.2023, 15:00

Ja ti dám Tatár!!!!
Aj ked ktohovie, ked do naších končín zavítali Tatári myslím že niekedy v r 1421, tak je tu určitá nádej, že som naozaj potomkom Tatárov.

14.01.2023, 15:05
peter67, niekedy sa hrám tak, že si vyrábam domácu tatarku na mnohé spôsoby, i keď nie všetky spôsoby naraz...
súhlasí: peter67
none
6

5. J.Tull 14.01.2023, 15:05

peter67, niekedy sa hrám tak, že si vyrábam domácu tatarku na mnohé spôsoby, i keď nie všetky spôsoby naraz...

14.01.2023, 15:07
Jethro tam až moje kuchárske umenie nesiahá.
Doktorka ma dodrbala, nesmiem o kolena, kolena pribížiti sa k jezeru A ani huspeninu a ani cukor a ani nič sladká v podstae by som mal jesť nič.
7

6. peter67 14.01.2023, 15:07

Jethro tam až moje kuchárske umenie nesiahá.
Doktorka ma dodrbala, nesmiem o kolena, kolena pribížiti sa k jezeru A ani huspeninu a ani cukor a ani nič sladká v podstae by som mal jesť nič.

14.01.2023, 18:08
peter67, ale veď tá moja tatarka je dobrá i pre Teba. Aby si nepovedal, že nie som kamarád, tu je recept:
základ - roztlačený osolený cesnak do biela rozmiešaný so štipkou oleja /najlepšie olivový, ale ak nechutí môže byť iný, najmä "nature".../ a potom s horčicou...
To je základ do ktorého zľahka zamiešam za lyžičku kyslej smotany /zdravší, ale drahší, je kvalitný biely jogurt/ a teraz nasledujú spôsoby - najlepší je dobre veľa jemne nasekaného čerstvého kôpru, druhý je čerstvý strúhaný chren /môže byť aj kúpený už hotový, ale nie je to už pravé orechové/, tretí iné /ne/podobné "bylinky" /včítane uhoriek čerstvých, ale aj "vyžmýkaných" zaváraných, prípadne aj čerstvého šalátu... fantázie sa medze nekladú/... na záver rovnako jemne zamiešam ďalšiu dávku smotany /jogurtu/ dochutím soľou, cukrom a nechám odležať...
A aby sa Ti slinky zbiehali, vedz, že zajtra budem jesť čerstvo otrhnuté Judášove uši s ryžou a zeleninou...
súhlasí: peter67
👍: peter67
none
8

7. J.Tull 14.01.2023, 18:08

peter67, ale veď tá moja tatarka je dobrá i pre Teba. Aby si nepovedal, že nie som kamarád, tu je recept:
základ - roztlačený osolený cesnak do biela rozmiešaný so štipkou oleja /najlepšie olivový, ale ak nechutí môže byť iný, najmä "nature".../ a potom s horčicou...
To je základ do ktorého zľahka zamiešam za lyžičku kyslej smotany /zdravší, ale drahší, je kvalitný biely jogurt/ a teraz nasledujú spôsoby - najlepší je dobre veľa jemne nasekaného čerstvého kôpru, druhý je čerstvý strúhaný c...

14.01.2023, 18:18
peter67, to sú moje dôchodcovské hry... fantazírovať v kuchyni...
👍: peter67
none
9

8. J.Tull 14.01.2023, 18:18

peter67, to sú moje dôchodcovské hry... fantazírovať v kuchyni...

14.01.2023, 18:53
Krásne šantíš. Ja som sa na úpravu bravčového mäsa zameral a terazky so mnou doktorka riadne zatočila. No nič v apríli mám kontrolu a to iste zatočí ešte viac. Lebo po mne isto bude chcieť, aby som zhodil aspoň 5 kg, ale ja nie a nie, čo raz moje telo príjme, ťažko to pustí.
Aj terazky mám dve paradajky tu nahotované + soľ.
👍: J.Tull
10

9. peter67 14.01.2023, 18:53

Krásne šantíš. Ja som sa na úpravu bravčového mäsa zameral a terazky so mnou doktorka riadne zatočila. No nič v apríli mám kontrolu a to iste zatočí ešte viac. Lebo po mne isto bude chcieť, aby som zhodil aspoň 5 kg, ale ja nie a nie, čo raz moje telo príjme, ťažko to pustí.
Aj terazky mám dve paradajky tu nahotované + soľ.

15.01.2023, 09:45
peter67, paradajky /pokiaľ sú to skutočné paradajky a nie obchodné atrapy, ktoré dozrievali ktoviekde..../ sú mňamky s maslovým chlebom a cesnakom....
súhlasí: peter67
none
11

10. J.Tull 15.01.2023, 09:45

peter67, paradajky /pokiaľ sú to skutočné paradajky a nie obchodné atrapy, ktoré dozrievali ktoviekde..../ sú mňamky s maslovým chlebom a cesnakom....

15.01.2023, 14:07
Jethro, nuž na ozajstné paradajky si budem musieť počkať do leta, zatiaľ mám iba tie obchodu.
Údajne moslimovia jedia paradajky zelené, ak sú už červené, tak je to podľa nich už zhnité. Takže som možno polomoslimom.
👍: J.Tull
vytvoril dzI/O 2015 - 2024 veľkosť : 90 326 B vygenerované za : 0.288 s táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať... verzia : 1.02 ( 17.4.2024 9:00 ) témy zobrazené : 22 182 706 x jedinečné zobrazenia : 2 541 560 x ip adresa : 3.142.124.252

podpora

stránka má príjem jedine od dobrovoľných podporovateľov

za mesiac 2024 / 4, podporovatelia na reklame naklikali 2,51 € (32 klikov), z toho dnes 0,11 € (1 klik), ďakujem...

prosím, podpor stvoriteľa
prevodom na účet
SK41 1100 0000 0026 1872 7972
SWIFT: TATRSKBX
názov účtu:
Dziak Maroš, Ing.
banka:
Tatra banka, a.s.
Hodžovo námestie 3
811 06 Bratislava 1
none
cez PayPal
cez Viamo
none
cez Donater
none
poštou
Ing. Maroš Dziak
Budovateľská 67
075 01 Trebišov
Slovensko, EÚ
a teraz pozri, kto prispel