move to top

Lipka (Linden)

new Jerusalem
sk| en
login :
if you want to discuss, you must register...registration
if you had lost your password...reset password

you are here : 

main page / health / chain

Stukovatená pečeň.

entries
8
shows
386
uniques
109
theme was created 06.10.2020 by Fotón
5

4. Fotón 06.10.2020, 15:59

Zhruba takto by malo vyzerať vaše jedlo počas toho regeneračného mesiaca: https://beacon.estranky.sk/img/original/8/img_20200927_204033.jpg Denne 1-2 kg zeleniny rozdelené do troch porcii s odstupom minimálne 4 hodiny

06.10.2020, 16:07
Ešte dám zoznam, čo v tom tanieri je (všetko v surovom stave):

-Mrkva
-Petržlen
-Reďkovka
-Kaleráb
-Cvikla
-Štipľavá paprika
-Feferóny
-Uhorka
-Rajčina
-Olivy
-Červená cibuľa
-Cesnak
-Avokádo
-Šalátový syr
-15g olivového oleja
-Limetka
-15g citrónovej šťavy
-Dobré je pridať ešte surový špenát (ten tam nie je).
consents: Lemmy
as response to :
4

3. Fotón 06.10.2020, 15:54

Dobrá správa je, že nemusíte si odriekať mastné jedlá. Stačí iba mesiac byť čisto len na zelenine a počas neho užívať Silymarin https://www.drmax.sk/dr.max-silymarin-premium-2 Pečeň sa dokonale zregeneruje a potom si môžete ďalej užívať svoje pečené bôčiky, slaniny, oškvarky....

06.10.2020, 15:59
Zhruba takto by malo vyzerať vaše jedlo počas toho regeneračného mesiaca:

link

Denne 1-2 kg zeleniny rozdelené do troch porcii s odstupom minimálne 4 hodiny
consents: Lemmy
as response to :
3

2. Fotón 06.10.2020, 15:51

Pýtajte si na preventívnej prehliadke sonografické vyšetrenie pečene. Doktor vám ho štandardne nepredpíše. Musíte si ho pýtať - a samozrejme potom naň ísť. Lekár ktorý bude vykonávať sono vám okamžite povie realitu, v akom je stave.

06.10.2020, 15:54
Dobrá správa je, že nemusíte si odriekať mastné jedlá. Stačí iba mesiac byť čisto len na zelenine a počas neho užívať Silymarin link Pečeň sa dokonale zregeneruje a potom si môžete ďalej užívať svoje pečené bôčiky, slaniny, oškvarky....
consents: Lemmy
as response to :
2

1. Fotón 06.10.2020, 13:23

V európe trpí nadmerným stukovatením pečene väčšina populácie. Dôvodom je častá konzumácia mastných jedál + priemyselne spracovaných jedál. Najlepším návodom, ako rýchlo zaniesť svoju pečeň tukom je konzumácia alkoholu spolu s mastnými jedlami, ako sú oškvarky, slanina, chlieb z masťou, klobásy, bôčik, atď.... Samotná konzumácia alkoholu nespôsobuje tukovatenie pečene. Je to len katalyzátor, ktorý urýchľuje zabudovanie tuku z mastných jedál do pečene a tiež okolo iných orgánov. I keď človek môže...

06.10.2020, 15:51
Pýtajte si na preventívnej prehliadke sonografické vyšetrenie pečene. Doktor vám ho štandardne nepredpíše. Musíte si ho pýtať - a samozrejme potom naň ísť. Lekár ktorý bude vykonávať sono vám okamžite povie realitu, v akom je stave.
as response to :
1
06.10.2020, 13:23
V európe trpí nadmerným stukovatením pečene väčšina populácie. Dôvodom je častá konzumácia mastných jedál + priemyselne spracovaných jedál. Najlepším návodom, ako rýchlo zaniesť svoju pečeň tukom je konzumácia alkoholu spolu s mastnými jedlami, ako sú oškvarky, slanina, chlieb z masťou, klobásy, bôčik, atď.... Samotná konzumácia alkoholu nespôsobuje tukovatenie pečene. Je to len katalyzátor, ktorý urýchľuje zabudovanie tuku z mastných jedál do pečene a tiež okolo iných orgánov. I keď človek môže vyzerať relatívne chudý, môže mať v organizme nadmerné množstvo viscerálneho tuku, ktorý priamo ohrozuje zdravie človeka. Podkožný tuk výrazne neohrozuje život a zdravie. Viscerálny áno. Tuk na pečeni je asi to najnebezpečnejšie vôbec. Úlohou pečene je odbúravať škodlivé látky z organizmu, ale tam jej funkcia ani zďaleka nekončí. Pečeň ďalej premieňa skonzumované cukry, tuky a bielkoviny, pripravuje ich na použitie v organizme. Glukóza je napájací zdroj energie všetkých našich buniek. A práve pečeň sa stará o to, aby rozličné sacharidy premenila na glukózu a pustila ju do krvi. To je potom signál pre Pankreas, ktorý následne vyprodukuje inzulín do krvi. Inzulín sa potom naviaže na receptory na povrchu buniek a otvorí cestu pre vstup glukózy do bunky. Bez inzulínu by teda glukóza nepretržite kolovala v našej krvi a nevyužila sa pre získanie energie. Preto je treba mať zdravý aj pankreas, ale to už je na inú tému. Vráťme sa k pečeni: Pečeň ďalej skladuje energiu a dôležité látky (minerály, vitamíny) a podľa potreby ich uvoľňuje do krvného obehu. Má ešte i ďalšie funkcie v spojitosti s istými hormónmi, ale o tom už nechcem hovoriť. To dôležité, čo je treba vedieť je, že čím viac tuku je v pečeni, tým menej priestoru pečeň má, aby mohla vyššie spomenuté funkcie vykonávať. Akokeby sa vám pečeň zmenšovala. Pritom sa naopak zväčšuje vďaka tým tukom v nej. Jej aktívna časť sa však zmenšuje. Jej funkcie slabne.

Druhá dôležitá vec ktorú treba vedieť je potešujúca správa, že pečeň má úžasnú schopnosť regenerácie. Pokiaľ ju nezaťažujete mastnými jedlami a alkoholom (jete iba zeleninu), je schopná sa zregenerovať do 14 dní, ako úplne nová pečeň. Aj keď bola riadne stukovatená, nevadí. Do 14 dní máte novú pečeň. Bol spravený i pokus: amputovali 70 percent pečene a ona do 14 dní dorástla do takej veľkosti, ako daný organizmus potreboval. Regeneráciu pečene značne urýchľuje Pestrec mariánsky link - konkrétne jeho účinná látka Silymarin link
Existuje však bod, ktorý vašu pečeň nič nezachráni. Keď už je viac ako 90% pečene stukovatenej. Pečeň sa vtedy už nedokáže zregenerovať ani hladovkou pri užívaní Silymarinu.

Skutocný stav vašej pečene odhalí jedine sonografické vyšetrenie. Rozbor krvi moc nie.

Nechajme však teraz prehovoriť odborníka:

link

newest entries : 

created by dzio.skcontact creatorsize : 84 466 Bgenerated in : 0.088 si'm using cookies,
if you disagree leave
themes displays : 6 212 602 xunique displays : 851 078 xip address : 34.201.3.10

please, support the creator

page has income only from voluntary contributors and ads
you may contribute...
by bank transfer
SK41 1100 0000
0026 1872 7972
SWIFT: TATRSKBX
by pay by square...
by PayPal
by Viamo
and now look, who contributed...
options
main pageaboutgalleryjokescitatesinteligence teststatsžumpadfandroid versionit's your turn
searching
lipka @ facebook